Finans

2020 Yeni Yıl Kredisi Veren Bankalar Hangileridir?

2020 yeni yıl kredisi veren bankalar hangileridir sorusunun cevabı kredi talep edenleri memnun etmektedir. Kredi veren bankalardan bir tanesi Garanti Bankası. Garanti Bankası yeni yıl kredisi isteyen kişilere 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi seçenekleri sunmakta. Kişiler direkt bankaya gidebileceği gibi bu krediyi internet üzerinden de talep edebilmekteler. Garanti Bankası bu krediyi kredi notu ve sicili sağlam olan kişilere verecektir.

2020 Yeni Yıl Kredisi Veren Bankalar Hangileridir?

Denizbank da bireysel müşterilerine 55.000 TL’ye kadar kredi verirken bu miktar emeklilerde 65.000 TL’yi bulmaktadır. Ayrıca sigortasız ev hanımlarına da kredi verilmektedir. Denizbank’tan kredi almak isteyenler KREDIM-TC No yazıp 3280’e sms yollayarak taleplerini bildirirler. Kredi notu yüksek olan kişiler bu krediden yararlanabilir.

2020 yeni yıl kredisi veren bankalar hangileridir diyenler birde Vakıfbank diyebiliriz. Vakıfbank da bu sene krediyi 90.000 TL olarak belirledi. Vakıfbank kişilerden yüksek kredi notunun yanı sıra uzun bir süre sigortalı olarak çalışma hususu da aramakta. Kişiler Vakıfbank şubelerine gidip başvuru yapabileceği gibi maaşlarını Vakıfbank üzerinden alıyorlarsa Vakıfbank mobilden de başvuru yapabilirler. Alakalı yazı: Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli ihtiyaç Kredisi Kampanyası

QNB 30.000 TL’ye kadar verdiği kredilerde kişilere 60 ay vade imkanı sunmaktadır. İşlemlerin hızlı yürümesini isteyen QNB kredilerini isteyen kişilerden TC kimlik numarasını 5030’a göndermelerini istiyor. Olumlu ya da olumsuz dönüş en kısa sürede gerçekleşmektedir. Akbank da QNB gibi 60 ay vade imkanı sunarken  başvurular Akbank Direkt Müştericilik üzerinden yapılmaktadır.

2020 yeni yıl kredisi veren bankalar hangileridir

Alternatif Bank 30.000 TL kredi imkanı sunarken başvurusunu şubeden almaktadır. Şubeye gelir belgesi ve nüfus cüzdanı götürmek yeterli olacaktır. TEB de Alternatif Bank ve birçok banka gibi 30.0000 TL kredi verirken kredi isteklerini sadece internet üzerinden almaktadır. Merak edilen bankalardan biri olan Ziraat Bankası bu sene krediyi 20.000 TL olarak belirlerken 36 ay vade sunmaktadır.

Ayrıca Ziraat Bankası da taleplerini yalnızca şubeden almaktadır. Türkiye İş Bankası 100.000 TL olarak belirledi. Başvuru olarak da şubeye gelen başvuruları kabul ettiği gibi aynı zamanda Sms yoluyla da kabul etmekte. Bunun için kişi NAKIT-TC NO-Kredi Tutarı-Aylık Gelir yazarak 4402’ye göndermesi yeterlidir. ING Bank da 15.000 TL kredi sunarken 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli seçenekler sunmakta.

2020 Yeni Yıl Kredisi Başvuru Şartları

2020 yeni yıl kredisi başvuru şartları bankadan bankaya farklılık göstereceği gibi bazı belli başlı şartlar vardır. Bunlardan biri bu krediye başvuran kişinin 18 yaşından büyük olmasıdır. Ayrıca kişinin bankalara yeni yıl kredisi başvurusu yapabilmesi için belgelenecek şekilde gelir kaydının bulunması gereklidir.

Tüm bu şartları sağlayan fakat kredi notu düşük olan kişiler de yeni yıl kredisi başvurusu yapabilirler. Fakat bu durumda kredinin verilme şansı oldukça az olacaktır. Bir diğer istek de girişinin en az üç ay önce yapılmak şartıyla kişinin sigortalı olmalıdır. Fakat bazı bankalar sigortası bulunmayan ev hanımlarına da bazı durumlarda yeni yıl kredisi verebilmektedir.

Önerilen içerik: Hayvancılık kredisi veren bankalar hangileridir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu