Bilgi

2022 Yılının En Trend Stor Perde Modelleri

2022 Yılında Stor Perde Modelleri Nasıl Seçilmeli?

2022 yılının en trend stor perde modelleri, tasarımcıların tasarladığı en göz alıcı renkler ve modeller ile hazırlandı. Ev tekstil ürünleri içerisinde yer alan tül perde ürünler ile güneşlik perdeleri temizlemek ve sonrasında ütülemek oldukça zahmetli bir ev işidir. Fakat artık gününüzde stor perdelerin herkes tarafından çok yaygın bir şekilde kullanılıyor olması çok daha zahmetsizdir.

Genellikle her yıl değişen ve yeniliğe uğrayan stor perdeler, bir tekstil ürününden ziyade daha çok estetik bir aksesuar olarak kullanılıyor. Perde modelleri içerisinden silinebilir stor perdeler ile anti bakteriyel perdeler çok daha fazla tercih sebebi olurken, aynı zamanda çift mekanizmaya sahip ön tarafı tül stor olan ve arka tarafı güneşlik görevi gören stor perdeler de 2022- 2033 yılının en trend ürünleri arasında yer alır.

2022 yılında dünya çapında çok yaygın bir hale gelen doğaya özlem ve doğaya dönüş konsept ürünleri, aynı 2022 yılında trend fon perdelere yansıdığı gibi stor perde modelleri ve renklerine de yansımış durumdadır.

2022 yılının en trend stor perde renkleri i̇le evinizi canlandırınn
2022 yılının en trend stor perde renkleri i̇le evinizi canlandırınn

2022 Yılının En Trend Stor Perde Renkleri İle Evinizi Canlandırın

2022 yılında en trend stor perde renkleri yalnızca tek bir renge bağlı olacak şekilde kalmadan, hemen hemen renk kartelasında yer alan bütün renkleri içerisine alır. Böyle durumun oluşmasına etki eden en etkili faktör ise stor perde ürünlerinin hem tül perde olarak hem de güneşlik görevi görmesi sebebiyle farklı modellere ev sahipliği yapıyor olmasıdır.

Evlerin ve iş yerlerinin en vazgeçilmez eşyaları arasında yer alan stor perde ürünleri aynı tül perde ve zebra perdedeki gibi natürel ve mat renklere hakim olduğu aşikardır. Aynı zamanda çiçek desene sahip stor perde, tül stor perde, dantel işlemeli stor perde ve dijital baskılı stor perde gibi çeşitli ürünler sezonun en önde gelen stor perde türleri arasında yerini alır.

Evinizi Gösterişli Hale Getirecek 2022 Yılının En Trend Stor Perde Modelleri

Günümüzde hem evlerde hem de ofislerde yalnızca bir tekstil ürünü değil, ayrıca gösterişli bir dekorasyon ürünü haline gelen stor perdeler içerisinde modern ve klasik modeller ön sırada yerini alıyor. En gösterişli ve iddialı 2022 stor perde modelleri ise şunlardır;

2022 yılının en trend stor perde ürünleri içerisinde bulunan yarı ışık geçirme özelliğine sahip olan ve arka tarafı karartma, ön tarafı tül görevi gören model olur. Özellikle bu tarz ürün modelleri en çok bürolar için tercih edilip kullanılır. Bunun en önemli sebebi ise şeffaf bir stor perde görüntüsü oluşturan bu ürün sayesinde hem güneş ışığından mahrum olmayıp hem de dışarıdan geçenler için iç tarafı görmesine engel oluyor.

Dijital baskı resim genel olarak her ürün üzerinde kullanılabiliyor. 2022 yılının en trend stor perde modelleri içerisinde dijital baskı resimli tasarıma sahip stor perdeler yerini alıyor. Hazır baskı stor perde ürünlerinden tercih edilip alabileceğiniz gibi, aynı zamanda istediğiniz herhangi bir fotoğrafı da stor perde üzerine dijital baskı olarak tasarlatabilirsiniz.

Geometrik desenler ise 2022 yılında bütün perde çeşitleri arasında kullanma imkânı sunuyor. Işık geçirme özelliğine sahip olan  ve tül üzerine işlenebilen geometrik desenli şeffaf stor ürünler de 2022 yılının en trend stor perde çeşitleri içerisinde yerini almış durumdadır.

her tarza hitap eden stor perde tasarımları
her tarza hitap eden stor perde tasarımları

Her Tarza Hitap Eden Stor Perde Tasarımları

Günümüzde yaşanılan pandemi döneminden dolayı insanlar evlerine kapanmış vaziyettedir. Hal böyle olunca da doğaya duyulan özlem oldukça artmış durumdadır. Fakat artık tasarlanan stor perdeler sayesinde kullanıcıların gözü ve gönlü aydınlanabiliyor. 2022 yılının en trend stor perde modellerini genel olarak mavi ve yeşil rengin kullanıldığı perdeler ifade ediyor. Bu ürünler sayesinde kullanıcılar bir nebze de olsa rahatlayıp özlem gidermeye çalışıyor.

Örme tül transparan stor perde modelleri de her dönemde olduğu gibi 2022 yılında da en trend stor perde ürünleri içerisinde yerini almış durumdadır. Gösteriş ve zarafeti aynı anda sunan örme tül transparan stor perde modelleri çift mekanizmalı olarak tasarlanmış olup aynı zamanda arka tarafında güneşlik, ön tarafında ise tül stor perde yer alıyor.

Stor perde modellerinde yeşil ve mavinin her tonuna 2022 yılında da yer verilmiş durumdadır. Evlerinizde yansıtabileceğiniz yosun yeşilinden hâkî yeşile kadar pek çok renk geçişine ulaşmanız mümkün olur. Düz ve geçişli renklerden bir araya gelen konsept ürünler 2022 yılında oldukça fazla bir şekilde kullanılan ve trend haline gelen stor perde modelleri arasında yerini alır.

Evlerin ve ofislerin penceresini oldukça süsleyip aynı zamanda bulunduğu odaya çok başka bir atmosfer sunan stor perdeler, banyolar için de hem aksesuar olarak hem de tekstil ürünü olarak kullanılır. Genellikle banyoda kullanılacağı zaman tercih edilen şeffaf tasarıma sahip olmayan, daha çok mavi tonlar ve mat olarak tasarlanmış stor perdeler 2022 yılının en çok sevilen ve beğenilen trend ürünleri arasında yerini belirler.

İlginizi Çekebilir: 2022’nin En Trend Tül Perde Modelleri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu