Bilgi

2022 Yılının Gözde Kaban Modelleri

Yeni Sezon Kaban Modelleri ile Işıldayın!

Kış sezonunun etkisini göstermesi ile birlikte kaban modellerine talep arttı. 2022 yılında birbirinden güzel kaban modelleri göz alıcı güzellikleri ile raflarda yerini alıyor. Dış giyimin vazgeçilmezlerinden biri olan kabanlar her tarza uyum gösteriyor. Hem soğuk kış aylarında hem de sonbahar aylarında rahatça giyeceğiniz modellere göz atarak doğru seçim yapabilirsiniz.

Kadınlara Özel Kaban Tasarımları

Her kadının stili farklıdır. Yaş faktörü kaban seçiminde en önemli etkendir. Bununla birlikte gidilecek mekan, giyim tarzı ve aksesuar seçimi de tercih edilecek kaban modelini etkiler. 2022 yılında birbirinden hoş kaban modellerini tercih ederek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Yazımızın devamında 2022 yılına damgasını vuracak kaban modellerini inceleyebilirsiniz!

Pelerinli Kaban Modelleri

Pelerinli kabanlar 70’li yılların modasıydı ve günümüzde tekrar modanın kalbine düşmüş durumda. Ceket görünümünde olan bu tasarımlar genç yaşlı demeden birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Özel davetlerde rahatlıkla giyebileceğiniz, sizi terletmeyecek ve sıcak tutacak pelerinli kaban modellerini inceleyerek siz de tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

leopar desenli kabanlar
leopar desenli kabanlar

Leopar Desenli Kabanlar

Vahşi doğa güzelliklerini kabanlarınıza taşımayı düşünüyorsanız kesinlikle leopar desenli kabanları tercih etmelisiniz. Kısa veya uzun boylu modelleri kullanarak dikkat çekici görünebilir ve her ortama giyiminiz ile uyum sağlayabilirsiniz.

Unisex Kaban Modelleri

Erkeklerin giymiş olduğu kaban modellerini anımsatan bu tasarımlar sayesinde siz de farklı bir stil oluşturabilirsiniz. Kaba omuzlar, kalın kol kesimleri ve koyu tonları ile erkek kabanlarına benzeyen unisex modelleri tercih ederek  dik ve güçlü bir görünüm kazanabilirsiniz.

Bornoz Görünümlü Kabanlar

Bornoza benzeyen fakat çok daha şık ve estetik bir görünüm elde etmenizi sağlayan bu kaban modelleri ile siz de farklılık yaratabilirsiniz. Spor ayakkabı veya kalın topuklu bot ile bu kabanı şık bir kombin haline getirebilirsiniz. Sportif ve klasik giyim tarzına tamamen uyumlu olan bu kabanlar sayesinde daha genç bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Püsküllü Kabanlar

Püsküllü kabanlar kollardan aşağı sarkan saçaklar ile çok hoş ve etkili bir görünüm sergiliyor. Deri kumaş karışımlı bu kabanlar ile asil bir tarz oluşturabilirsiniz. Özellikle özel davetlere giderken üstünüze geçireceğiniz bu kaban modelleri sayesinde tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Uzun süit veya deri çizme ile şık bir kombin yaratabilirsiniz.

kürklü kaban modelleri
kürklü kaban modelleri

Kürklü Kaban Modelleri

Hiç tartışmasız, kadınların vazgeçilmezi kürklü kaban modelleridir. Kolların veya gövde kısmının kürklü olması kabanı çok daha zarif ve asil gösterir. Renk tercihinizi de bu doğrultuda kullanarak endamınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Kaban Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Kaban satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle bedenine önem vermelisiniz. Vücudunuzu sıkan bir kaban ile rahat hareket edemeyeceğiniz gibi bol duran bir kabanla da rahat edemezsiniz. Bu yüzden kaç beden giyiyorsanız ona göre ürün temin etmelisiniz. Sonrasında alacağınız kabanın tarzınızı yansıtması en önemli kriterdir. Aynaya baktığınızda kendinizi huzurlu hissedeceğiniz ‘işte benim tarzım’ diyebileceğiniz tasarımlara öncelik vermelisiniz.

Son olarak ürünün bütçenize uygun olmasına da önem vermelisiniz. Vereceğiniz ücretin kabanın kalitesine değip değmeyeceğini de sorgulamalısınız. Uzun ömürlü bir ürün istiyorsanız kaliteden ödün vermemeniz gerekir. Güvenilir internet sitelerinden tarzınızı yansıtacak kaban modellerini kolaylıkla bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: 2022 Yılının En Trend Erkek Saç Kesim Modelleri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu