Bilgi

2022 Hyundai Terracan Sağlam Merdiven Çerçeveli Bir SUV Olacak

2022 Hyundai Terracan Sağlam Merdiven Çerçeveli Bir SUV Olacak. Hyundai’ninmerdiven çerçeveli bir SUV çıkarabileceğine dair çıkan haberlerin hemen ardından bir tasarımcı, böyle bir aracın nasıl görünebileceğini hayal etti.

2022 hyundai terracan sağlam merdiven çerçeveli bir suv olacak

Hyundai ayrıca Palisade biçiminde büyük bir SUV inşa ederken, yekpare bir yapı kullanıyor ve Chevrolet Tahoe ve Toyota Land Cruiser dahil olmak üzere merdiven çerçeve rakipleri gibi arazi kimlik bilgilerine sahip değil. Bu Hyundai SUV’nin geleceği yer burası.

Terracan olarak adlandırılan ve tasarımcı Enoch Gabriel Gonzales tarafından yaratılan SUV, tasarımcının sadece birkaç ay önce yarattığı merdiven çerçeveli Hyundai Tarlac pikabına dayanıyor.

Potansiyel bir Hyundai merdiven çerçeveli SUV prototipi ortalıkta dolaşmadığı için, neye benzeyeceğini bilmek imkansız. Bununla birlikte, Gonzales’in yaratımı, bazı tanıdık Hyundai tasarım öğelerini daha sağlam ve agresif bir tasarımla bir araya getirmek için güzel bir iş çıkarıyor.

Ön tarafta, Terracan ince farlar ve gündüz yanan farların yanı sıra bölünmüş bir ızgaraya ve iki çekme kancalı bir koruma plakasına ve ayrıca hava girişine sahip düzgün bir kapağa sahiptir.

SUV’nin sağlam tasarımı, özellikle arazi lastiklerine ve etkileyici bir sürüş yüksekliğine sahip olduğu tarafta belirgindir, ancak daha yol odaklı lastiklere sahip varyantlar da işlenmiştir. Arkada, ‘+’ şekilli grafikler ve bir ışık çubuğunun yanı sıra bir koruma levhası ile ilgi çekici arka lambalara sahip.

Bir Hyundai yöneticisi, böyle bir aracın otomobil üreticisinin serisi için mantıklı olacağını kabul etse de, şu anda kullanması gereken bir merdiven çerçevesi şasisi yok ve sıfırdan bir şasi geliştirmek zorunda kalacak – ve yeşil ışığı alsa bile, bundan şüpheliyiz. bu resme benzeyen bir şey olurdu.

Not: Bu sunum, Enoch Gabriel Gonzales’in eseridir ve Hyundai ile ilgili değildir veya Hyundai tarafından desteklenmemektedir.

2022 Hyundai Terracan Sağlam Merdiven Çerçeveli Bir SUV Olacak adlı yazımız dan sonra aşağıdaki yazımızı da inceleyiniz.

Önerilen içerik; Tesla Model S Plaid: 2 Saniyeden Az 0-100 Değerine Sahip Geliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu